fbpx

ZRBIZNET JE PRILIKA KOJA SE NE PROPUŠTA

Razgovor oči u oči i dalje je jedan od najefikasnijih načina promocije i upoznavanja privrednika. Uključivanje grada u organizaciju, ZRBIZNET-u dodatno daje na važnosti  

Opšte udruženje preduzetnika Zrenjanin, zajedno sa Unijom poslodavaca Srbije – Poslodavci Zrenjanin, Regionalnom privrednom komorom i Gradom Zrenjaninom, organizator je ovogodišnjeg ZRBIZNET-a.

Miroslav Đurić predsednik Opšteg udruženja preduzetnika Zrenjanin ima višegodišnje iskustvo u organizovanju privredno – sajamskih manifestacija.

  • Privredne manifestacije sajamskog tipa za preduzetnike, mala i srednja preduzeća od velikog su značaja. I dalje je to najbolja prilika da se privrednici sretnu, razgovaraju, razmene iskustva, upoznaju se i dogovore u potencijalnoj budućoj saradnji, kaže Đurić. To je prilika da preduzetnici i privrednici promovišu sopstvenu proizvodnju i predstave svoj proizvodni program, ističe Đurić.

Uključivanje grada odnosno lokalne samouprave u organizaciju ZRBIZNET-a koji se od 20. do 22. septembra održava drugi put, daje manifestaciji dodatnu težinu.

  • Organizacija ovakve privredne manifestacije ozbiljan je posao. Treba znanja, upornosti i naravno finansija. Neke od manifestacija ovog tipa u regionu su se ugasile a Zrenjanin evo ima unapređen i moderan sajam i to govori koliko smo i sposobni i angažovani. Naše, kao organizatorima, je da stvorimo uslove i ambijent a preduzetnicima i privrednicima da tu priliku iskoriste, ističe Đurić.

Na privredno – sajamskim manifestacijama sve veći značaj ima prateći program.

  • Trudimo se da obezbedimo kvalitetan prateći program u vidu predavanja, edukacija, radionica. Anketom stižemo do informacija šta je preduzetnicima važno, o čemu bi voleli da saznaju više, i trudimo se da to obezbedimo.Danas je znanje vrlo skupo i zaista bi preduzetnici trebalo da iskoriste priliku da potpuno besplatno čuju ono što je aktuelno i važno za poslovanje, naglašava Đurić i dodaje:
  • Koristim svaku priliku pa i ovu da pozovem preduzetnike i privrednike da učestvuju na ZRBIZNET-u, kaže Đurić. Uslovi su vrlo povoljni i zaista ne postoji razlog da se ne pojave, promovišu svoju proizvodnju, upoznaju druge privrednike, ističe Đurić.

+381 (0) 63 893 26 83

023 533 730 | 10-14h
zrbiznet@gmail.com

Copyright 2018 © ZrBizNet | Izrada veb sajta Progressive Media