fbpx

ZAŠTO ZRBIZNET?

Treću godinu za redom u hali “Medison” u Zrenjaninu održava se sajam privrede ZRBIZNET. Sajam će se održati 19, 20. i 21. septembra 2019. godine, a organizuju ga Unija poslodavaca Srbije – poslodavci Zrenjanina, Regionalna privredna komora Zrenjanin i Opšte udruženje preduzetnika Zrenjanin u saradnji sa Gradom Zrenjaninom.

Kao i prethodne godine, izložbeni prostor u hali Medison predviđen je za predstavljanje domaćih i inostranih firmi, a u delu Karađorđevog parka posetiocima će se predstaviti lokalne zanatlije i ugostitelji.

U nastavku, navodimo samo neke od razloga da se prijavite za učestvovanje na sajmu:

  • CENA IZLOŽBENOG PROSTORA JE SIMBOLIČNA – Za klasični štand sa osnovnom opremom izdvojićete svega 15.000 dinara. Ukoliko se odlučite da izlažete sa partnerima, cena izložbenog prostora deli se u odnosu na broj firmi na štandu. Izložbeni prostor u Karađorđevom parku besplatan je i ove godine. Zakup izložbenog prostora van hale je takođe moguć van standardnih paketa.

 

  •  IMATE PRILIKU DA UNAPREDITE SVOJE POSLOVANJE – Već tradicionalno, u okviru ZRBIZNET-a imaćete priliku da ugovorite sastanak sa potencijalnim partnerima. Na drugom ZRBIZNET-u obavljeno je 29 B2B sastanaka na kojima je učestvovalo 95 privrednika, a koji su kao rezultat imali nove kontakte i saradnje.

  • IMATE PRILIKU DA UNAPREDITE ZNANJA – Organizatori sajma ZRBIZNET svesni su značaja pravovremene informacije i kvalitetne edukacije. Zato ćete i ove godine imati priliku da se informišete o aktuelnim temama iz privrede i usvojite praktična znanja na temu digitalne transformacije preduzeća. Na centralnoj bini u hali “Medison” očekuju vas vrhunski predavači i predstavnici ustanova i organizacija od značaja za privredu.

  • MOŽETE DA PROŠIRITE SVOJ TIM – Organizovanjem mini sajma zapošljavanja u okviru prethodna dva ZRBIZNET-a prikupljeno je gotovo 200 radnih biografija. Sajam zapošljavanja okuplja zainteresovane najrazličitijih nivoa obrazovanja i radnih iskustava. Radne biografije biće dostupne svim učesnicima najkasnije do 10. oktobra.

  • UPOZNAĆETE SE SA RADOM FONDOVA, INSTITUCIJA I ORGANIZACIJA ZA RAZVOJ PRIVREDE – Ovogodišnji ZRBIZNET sjajna je prilika da se upoznate sa radom institucija u službi razvoja privrede. Podsećanja radi, 2017. godine ugostili smo predstavnike Razvojne agencije Srbije i Vojvođanskog metalskog klastera, a 2018. predstavnike Agencije za finansiranje izvoza, Zavoda za intelektualnu svojinu, Službenog glasnika. Telekom Srbija, Garancijski fond APV i Regionalni centar za lokalni društveno – ekonomski razvoj Banat učestvovali su na oba prethodna sajma. I ove godine predstaviće vam se banke sa svojim programima za pravna lica.

  • NEGUJEMO PRAVE VREDNOSTI – Osim što uviđamo značaj promocije zanatskih proizvoda i edukacije privrednika i zaposlenih, težimo da se na ZRBIZNET-u bavimo i drugim temama od značaja za privredu i društvo. I ove godine, programskom šemom obuhvaćene su teme poput dualnog obrazovanja, popularizacije deficitarnih zanimanja, promocije ženskog preduzetništva i razvoja preduzetničkog duha kod dece i mladih.

  • POŽELEĆETE DA UČESTVUJETE OPET – Statistika kaže da je gotovo 60% učesnika prvog ZRBIZNET-a učestvovalo i naredne godine. Obzirom na interesovanje koje vlada za treći ZRBIZNET i reakcije dosadašnjih učesnika, ne sumnjamo da će se ovaj trend nastaviti.

+381 (0) 63 893 26 83

023 533 730 | 10-14h
zrbiznet@gmail.com

Copyright 2018 © ZrBizNet | Izrada veb sajta Progressive Media