fbpx

Treća Dečija pijaca održaće se u sklopu sajma privrede ZRBIZNET

Treća “Dečija pijaca” održaće se u okviru sajma privrede ZRBIZNET 21. septembra 2019. ispred hale “Medison”. Projekat realizuje Sekcija za žensko preduzetništvo pri Uniji poslodavaca Srbije – poslodavci Zrenjanina, odnosno novonastalo udruženje “Ženski biznis klub”, a prepoznat je i podržan od strane Grada Zrenjanina.

Cilj “Dečije pijace” je promocija privatnog preduzetništva kod najmađih kroz druženje i zabavu. Želja organizatorki je da deca, kroz samostalan rad, savladaju nove veštine, razvijaju svoje hobije i prevaziđu prepreke u socijalizaciji. Konceptom zajedničke tezge “Dečijoj pijaci” dodeljen je i humanitarni karakter, sa ciljem razvijanja svesti kod najmlađih o odgovornosti prema zajednici. Svaki učesnik dužan je da pokloni jedan svoj proizvod za zajedničku tezgu, a svi proizvodi sa zajedniče tezge prosleđuju se najugroženijim mališanima prema evidenciji Crvenog krsta.

Mali prodavci će na “Dečijoj pijaci” prodavati polovne udžbenike, garderobu, igračke i svoje rukotvorine – naktit, kutije, vaze, magnete i slično.

Sudeći po interesovanju koje je vladalo za prve dve “Dečije pijace”, ne sumnjamo da će ovaj program privući veliki broj učesnika i posetilaca. Podsećanja radi, prva “Dečija pijaca” okupila je oko 400 mališana ispred hale “Medison”.

+381 (0) 63 893 26 83

023 533 730 | 10-14h
zrbiznet@gmail.com

Copyright 2018 © ZrBizNet | Izrada veb sajta Progressive Media