fbpx

DIGITALNOM TRANSFORMACIJOM DO POSLOVNOG USPEHA

Organizatori trećeg ZRBIZNET-a u saradnji sa Zrenjaninskim IKT Klasterom organizuju panel “Digitalnom transformacijom do poslovnog uspeha” koji će se održati prvog dana sajma – u četvrtak, 19. septembra u hali Medison u terminu od 16:30 do 18 časova.

Cilj panela je podizanje svesti o značaju digitalne transformacije, a panelisti će pružiti odgovore posetiocima na najvažnija i najčešća pitanja vezana za digitialnu transformaciju:

  • Šta predstavlja termin “digitalna transformacija”?
  • Koje su razlike između digitalizacije i digitalne transformacije?
  • Koje još promene u preduzeću iziskuje digitalna transformacija?
  • Koji su izazovi, a koji benefiti u procesu digitalne transformacije?
  • Koja su iskustva firmi koje su se odlučile na ovaj korak?
  • Da li postoje institucije i fondovi podrške pri digitalnoj transformaciji preduzeća?
  • Zašto je digitalna transformacija toliko značajna i koja su lična zapažanja stručnjaka u ovoj oblasti?

Panelisti:

Nebojša Đurđević, generalni direktor Inicijative Digitalna Srbija, predstaviće ovu organizaciju, informisaće prisutne o uspešnim primerima digitalne transformacije i podeliće svoje iskustvo iz inostranstva u vezi sa pokretanjem Start up-ova i uspešnih projekata.

Predrag Nikolić, direktor Centra za digitalnu transformaciju, govoriće o nastanku Centra za digitalnu transformaciju, o tome koje su aktuelne mere podrške privredi i o realizovanim projektima u privatnom sektoru. Predstaviće najvažnije elemente programa podrške iz oblasti IT-a koji se sprovodi na nivou države uz pomoć Razvojne agencije Srbije i Centra za digitalnu transformaciju i predstaviće planove za dalji razvoj i rad ovih aktivnosti.

Zoran Micić, direktor kompanije CTS, ispričaće primer dobre saradnje dve kompanije na projektu CTS i podeliće svoje iskustvo u vezi sa fondovima koji finansiraju projekte ove vrste.

Vladimir Trkulja, jedan od osnivača Startit Centra i konsultant za digitalnu transformaciju podeliće svoje iskustvo u radu sa Centrom za digitalnu transformaciju i izneće konkretne primere optimizacije procesa.

Goran Đorđević, predsednik izvršnog odbora Zrenjaninskog IKT klastera, pored toga što će održati uvodno izlaganje, objasniće i zašto se mešaju pojmovi digitalna transformacija i digitalizacija. Đorđević će predstaviti planove Zrenjaninskog IKT klastera u vezi sa procesom digitalne transformacije u Zrenjaninu.

Treći ZRBIZNET jedinstvena je prilika da od vrhunskih stručnjaka iz oblasti digitalne transformacije dobijete savete i informacije pomoću kojih možete unaprediti svoje poslovanje.

+381 (0) 63 893 26 83

023 533 730 | 10-14h
zrbiznet@gmail.com

Copyright 2018 © ZrBizNet | Izrada veb sajta Progressive Media